استاندار آذربايجان شرقي ضمن بررسي عملکرد و دريافت ريز عملکرد اعضاي ستاد گفت: اهميت گردشگري بر هيچ کس پوشيده نيست و مي دانيم با رشد اين صنعت سبز و افزايش رفت و آمد مسافران حوزه هاي مختلف رشد يافته و استان ما به اندازه شايستگي اش معرفي ميشود.
عليرضا بيگي خطاب به مسئولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گفت:انتظار داريم سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به عنوان تصميم گير و تصميم ساز، نقش مهمي را در مسائل مربوط به گردشگري ايفا کند.
وي به نقش مهم فرمانداران شهرستانها و شهرهاي استان به عنوان مسئول ستادهاي سفر در مناطق تحت مديريت اشاره کرد و افزود: هماهنگ شدن و توجيه عملکردي اين مقامات به قائم مقام ستاد، مهندس اشرف نيا واگذار شده و تاکنون نتايج خوبي را شاهد بوده ايم.
استاندار آذربايجان شرقي افزود: همه مي دانيم آب و هواي منطقه متغيير است و عدم آمادگي و عدم پيش بيني موارد لازم از هيچ نهاد و سازماني قابل قبول نخواهد بود، لذا انتظار داريم با آمادگي همه جانبه به استقبال مهمانان تابستاني برويم.
در ابتداي اين جلسه تراب محمدي، در گزارشي فعاليت هاي انجام شده براي استقبال از تابستان و مهمانان تابستاني را شرح داد و گفت: هماهنگي خوبي بين دستگاهها و نهادهاي مختلف وجود دارد اما لازم است براي بررسي بيشتر رايزني و صحبت شود.
دبير ستاد تسهيلات دائمي سفر استان، آموزش 120 راهنماي گردشگري و چاپ بيش از 500 هزار نسخه کتابچه و بروشور و نقشه را از ديگر اقدامات در جهت معرفي جاذبه ها و اطلاع رساني دانست.
به گفته رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، مواردي مانند نصب تابلوهاي راهنماي شهري، آموزش رانندگان مسيرهاي گردشگري در راستاي ارتقاي گردشگر پذيري، تامين آب مورد نياز پارکها، حضور پليس گردشگري و تامين امنيت مسافران، اجازه تردد اتوبوسهاي حامل مسافران در درون شهرها و ايمن سازي نقاط حادثه خيز استان به افزايش مسافرت به استان کمک شاياني خواهد کرد.
جلسه ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي استان به رياست استاندار آذربايجان شرقي و با عضويت تمامي سازمانها و نهادهاي مرتبط با امور سفر و گردشگري و با محوريت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان تشکيل يافته و فعاليت هاي حوزه گردشگري را بررسي مي کند./106
انتهای پیام/